Szlovák - tanfolyamok, szótárak és egyéb nyelvi kiegészítők

További kurzusok, szótárak, hangfelvételek…

Töltsön le további taneszközöket.

 • Szlovák kezdőknek + szótár Free Trial | 29,00 €

  Az interaktív kurzus magába foglalja az ételekhez, színekhez, vásárláshoz, testrészekhez, számokhoz, időmeghatározáshoz, Földhöz, köszönésekhez és alapfrázisokhoz kapcsolódó szókoncset.

  Egész idő alatt a nyelvet fogja hallgatni, és a mikrofonba való játékos feljátszással azonnal beszélhet.

  Interaktí nyelvi játékokat fog játszani, képek segítségével új szavakat fog tanulni, hogy erősítse a memóriáját, valamint kvízek segítségével teszteli majd tudását.

  Tartalmazza az EasyLex szótárat a fordítások gyors kereséséhez.

 • Szlovák-magyar alapszótár Free Trial | 5,00 €

  Az elektronikus szótár tartalmazza az egyedülálló EasyLex funkciót, amely lehetővé teszi a fordítások nagyon gyors keresését több programban (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Microsoft Office, Adobe Acrobat Reader).

  A szótár automatikusan megkülönbözteti a nyelveket (automatikusan felismeri, melyik nyelvhez tartozik a megadott szó), bármilyen alakban tud keresni (a szót megadhatja az estre, számra, nemre vagy időre való tekintet nélkül) és teljes szöveg szerint is keres.

  3,000 címszót tartalmaz.

 • Szlovák kezdőknek – audio tanfolyam 15,00 €

  Az audió kurzus 9 leckéből áll, amelyek az alábbi témákat érintik: első szavak, ételek, színek, alapfrázisok, testrészek, számok, idő meghatározása, vásárlás és a Föld.

  Minden szót és frázist idegen anyanyelvűek mondanak és az anyanyelvi fordítással vannak kiegészítve. Ennek a rendszernek köszönhetően bárhol tanulhatja a nyelvet, számítógép és nyomtatott anyagok nélkül. Elegendő csupán az mp3-as felvételeket az iPod-jába vagy mp3-as lejátszójába betölteni, és kezdheti a tanulást.

 •  

Listen & Talk (Hallgatás és beszéd)

A hallgatás és kiejtés javítása érdekében készítettünk Önnek minőséges felvételeket anyanyelvi beszélők által felmondva.

RE-WISE (Szavak és szókapcsolatok tanítása) - készülőben

Tanuljon szavakat és szókapcsolatokat az előkészített hangos szótárakból.

If you do not find an answer to your question in the Frequently asked questions, send us your ideas, comments or suggestions.