Német - tanfolyamok, szótárak és egyéb nyelvi kiegészítők

További kurzusok, szótárak, hangfelvételek…

Töltsön le további taneszközöket.

 • Német kezdőknek + szótár Free Trial | 29,00 €

  Az interaktív kurzus magába foglalja az ételekhez, színekhez, vásárláshoz, testrészekhez, számokhoz, időmeghatározáshoz, Földhöz, köszönésekhez és alapfrázisokhoz kapcsolódó szókoncset.

  Egész idő alatt a nyelvet fogja hallgatni, és a mikrofonba való játékos feljátszással azonnal beszélhet.

  Interaktí nyelvi játékokat fog játszani, képek segítségével új szavakat fog tanulni, hogy erősítse a memóriáját, valamint kvízek segítségével teszteli majd tudását.

  Tartalmazza az EasyLex szótárat a fordítások gyors kereséséhez.

 • Német-magyar alapszótár Free Trial | 5,00 €

  Az elektronikus szótár tartalmazza az egyedülálló EasyLex funkciót, amely lehetővé teszi a fordítások nagyon gyors keresését több programban (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Microsoft Office, Adobe Acrobat Reader).

  A szótár automatikusan megkülönbözteti a nyelveket (automatikusan felismeri, melyik nyelvhez tartozik a megadott szó), bármilyen alakban tud keresni (a szót megadhatja az estre, számra, nemre vagy időre való tekintet nélkül) és teljes szöveg szerint is keres.

  3,000 címszót tartalmaz.

 • Német kezdőknek – audio tanfolyam 15,00 €

  Az audió kurzus 9 leckéből áll, amelyek az alábbi témákat érintik: első szavak, ételek, színek, alapfrázisok, testrészek, számok, idő meghatározása, vásárlás és a Föld.

  Minden szót és frázist idegen anyanyelvűek mondanak és az anyanyelvi fordítással vannak kiegészítve. Ennek a rendszernek köszönhetően bárhol tanulhatja a nyelvet, számítógép és nyomtatott anyagok nélkül. Elegendő csupán az mp3-as felvételeket az iPod-jába vagy mp3-as lejátszójába betölteni, és kezdheti a tanulást.

 •  
Become our partner
and make use of a unique Free Languages
marketing opportunity!
Localize our language courses and make a profit from this site (running either on LANGMaster.hu domain or on your own domain under your brand name). See how e.g. the English localization of a German course works.
All in your own native language:
* courses on Internet
* protected download courses and dictionaries
* SCORM courses for LMS
Read about business opportunities and join the growing LANGMaster Family.

Listen & Talk (Hallgatás és beszéd)

A hallgatás és kiejtés javítása érdekében készítettünk Önnek több száz minőséges felvételt anyanyelvi beszélők által felmondva.

Használja az internet használói által összeállított szótárakat, és tökéletesítse az eddigi nyelvtanulási módszerét. Felkínálhatja saját szótárát a többieknek az Open Learning Initiative meghatározás alapján feldolgozva.

A hét párbeszéde

Minden héten új hangos párbeszéd.

Szeretné elhelyezni A hét párbeszédét saját internetes oldalán? Keressen minket!RE-WISE (Szavak és szókapcsolatok tanítása) - készülőben

Felejtse el, hogy valamit elfelejtene, az egyedülálló LANGMaster alkalmazással szavakat és szókapcsolatokat tanulhat.

Tanulja az internet használói által összeállított szótárak szavait és kifejezéseit. Felkínálhatja saját szótárát a többieknek az Open Learning Initiative meghatározás alapján feldolgozva.

If you do not find an answer to your question in the Frequently asked questions, send us your ideas, comments or suggestions.