Baszk - tanfolyamok, szótárak és egyéb nyelvi kiegészítők

További kurzusok, szótárak, hangfelvételek…

Töltsön le további taneszközöket.

 • Baszk kezdőknek Free Trial | 29,00 €

  Az interaktív kurzus magába foglalja az ételekhez, színekhez, vásárláshoz, testrészekhez, számokhoz, időmeghatározáshoz, Földhöz, köszönésekhez és alapfrázisokhoz kapcsolódó szókoncset.

  Egész idő alatt a nyelvet fogja hallgatni, és a mikrofonba való játékos feljátszással azonnal beszélhet.

  Interaktí nyelvi játékokat fog játszani, képek segítségével új szavakat fog tanulni, hogy erősítse a memóriáját, valamint kvízek segítségével teszteli majd tudását.

  Amint elkezd játszani, egyidejűleg tanulni is fog.

 • Baszk kezdőknek – audio tanfolyam 15,00 €

  Az audió kurzus 9 leckéből áll, amelyek az alábbi témákat érintik: első szavak, ételek, színek, alapfrázisok, testrészek, számok, idő meghatározása, vásárlás és a Föld.

  Minden szót és frázist idegen anyanyelvűek mondanak és az anyanyelvi fordítással vannak kiegészítve. Ennek a rendszernek köszönhetően bárhol tanulhatja a nyelvet, számítógép és nyomtatott anyagok nélkül. Elegendő csupán az mp3-as felvételeket az iPod-jába vagy mp3-as lejátszójába betölteni, és kezdheti a tanulást.

Listen & Talk (Hallgatás és beszéd)

A hallgatás és kiejtés javítása érdekében készítettünk Önnek minőséges felvételeket anyanyelvi beszélők által felmondva.

RE-WISE (Szavak és szókapcsolatok tanítása) - készülőben

Tanuljon szavakat és szókapcsolatokat az előkészített hangos szótárakból.

If you do not find an answer to your question in the Frequently asked questions, send us your ideas, comments or suggestions.