Японски - курсове, речници и други езикови допълнения

Добре дошли в преподаване на японски. Изпробвайте безплатно японски уроци и тренирайте произношение с помощта на Listen & Talk (японски слушане, японски произношение).

Решиш да отидеш в Япония? Уча със нашите курсове по японски и преживяваи твоята ваканция по активно!

Курс по японски език, японски аудио, ...

Свалете си други материали за обучение.

 • Японски за начинаещи Free Trial | 29,00 €

  Интерактивният курс по японски език покрива речников запас за храненето, цветовете, пазаруването, частите на тялото, числата, определянето на времето, страните, поздравите и основните фрази.

  През цялото време ще слушате японски език и посредством игрите със записване на микрофона, започнете веднага да говорите.

  Ще играете интерактивни езикови игри, ще учите нови думи с помощта на изображения, за да затвърдите запомненото, и ще проверявате знанията си с помощта на квизове.

  Неговата съставна част е японски речник EasyLex за бързо намиране на преводни думи и еквиваленти.

  Решиш да отидеш в Япония? Уча със нашите курсове по японски и преживяваи твоята ваканция по активно!

 • Японски за начинаещи – аудиокурс 15,00 €

  Японският аудиокурс съдържа 9 урока, които покриват следните теми: първи думи, хранене, цветове, основни фрази, части на тялото, числа, определяне на времето, пазаруване и страни.

  Всичките японски думи и фрази са записани от носители на езика и са допълнени с преводи на родния език на обучаващия се. Благодарение на тази система можете да учите езика където и да е, без да имате нужда от печатни материали или компютър. Достатъчно е да прехвърлите mp3 записите на Вашия айпод или mp3 плейър и можете да започнете обучението си.

  Решиш да отидеш в Япония? Уча със нашите курсове по японски и преживяваи твоята ваканция по активно!

Listen & Talk (японски слушане, японски произношение)

За подобряване на слуховото Ви възприятие и произношение сме приготвили за качествени записи, направени от носители на езика.

RE-WISE (японски думи и японски фрази, преподаване и упражнение) - разработваме

Учете думи и фрази от разработените озвучени речници.

If you do not find an answer to your question in the Frequently asked questions, send us your ideas, comments or suggestions.