Румънски - курсове, речници и други езикови допълнения

Добре дошли в преподаване на румънски. Изпробвайте безплатно румънски уроци и Румънско-български речник. Тренирайте произношение с помощта на Listen & Talk (румънски слушане, румънски произношение).

Решиш да отидеш в Румъния? Уча със нашите курсове по румънски и преживяваи твоята ваканция по активно!

Курс по румънски език, Българско-румънски и Румънско-български речник, румънски аудио, ...

Свалете си други материали за обучение.

 • Румънски за начинаещи + речник Free Trial | 29,00 €

  Интерактивният курс по румънски език покрива речников запас за храненето, цветовете, пазаруването, частите на тялото, числата, определянето на времето, страните, поздравите и основните фрази.

  През цялото време ще слушате румънски език и посредством игрите със записване на микрофона, започнете веднага да говорите.

  Ще играете интерактивни езикови игри, ще учите нови думи с помощта на изображения, за да затвърдите запомненото, и ще проверявате знанията си с помощта на квизове.

  Неговата съставна част е румънски речник EasyLex за бързо намиране на преводни думи и еквиваленти.

  Решиш да отидеш в Румъния? Уча със нашите курсове по румънски и преживяваи твоята ваканция по активно!

 • Румънско-български речник на основната лексика Free Trial | 5,00 €

  Електронният румънски речник съдържа неповторимата функция EasyLex, даваща възможност за много бързо намиране на преводни думи и еквиваленти в много програми (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Microsoft Office, Adobe Acrobat Reader).

  Речникът включва автоматично разпознаване на езика (разпознава автоматично от кой език е дадената дума), търсене в произволна форма (можете да зададете думата без оглед на нейния падеж, число, род или време) и пълнотекстово търсене.

  Съдържа повече от 3000 речникови единици.

 • Румънски за начинаещи – аудиокурс 15,00 €

  Румънският аудиокурс съдържа 9 урока, които покриват следните теми: първи думи, хранене, цветове, основни фрази, части на тялото, числа, определяне на времето, пазаруване и страни.

  Всичките румънски думи и фрази са записани от носители на езика и са допълнени с преводи на родния език на обучаващия се. Благодарение на тази система можете да учите езика където и да е, без да имате нужда от печатни материали или компютър. Достатъчно е да прехвърлите mp3 записите на Вашия айпод или mp3 плейър и можете да започнете обучението си.

  Решиш да отидеш в Румъния? Уча със нашите курсове по румънски и преживяваи твоята ваканция по активно!

 •  

Listen & Talk (румънски слушане, румънски произношение)

За подобряване на слуховото Ви възприятие и произношение сме приготвили за качествени записи, направени от носители на езика.

RE-WISE (румънски думи и румънски фрази, преподаване и упражнение) - разработваме

Учете думи и фрази от разработените озвучени речници.

If you do not find an answer to your question in the Frequently asked questions, send us your ideas, comments or suggestions.